Új Széchenyi Terv Pályázatok 2011 Szakértői portálunkon rengeteg hasznos információt talál a pályázatokkal kapcsolatban! Szakértőink készséggel állnak rendelkezésére!

www.ujszechenyitervpalyazatok.hu
/ 2011.05.24. » tovább a blogra...
 

2011-ben is sok a változó tényező a munkaerőpiacon…


Weboldalunk célja, egy szakmai tudásportál létrehozása volt. Az oldal segítségével, a munkavállalók és a munkaadók is egyértelműen tájékozódhatnak azokról a támogatásokról, lehetőségekről, hírekről, információkról, fogalmakról melyek a jelenlegi helyzetben a leginkább hatékony eszközei annak, hogy minél kevesebb munkahelyet kelljen megszüntetni. A tartalmi háttér kialakításában számos szervezettel, intézménnyel, szakértővel dolgozunk együtt, ugyanakkor a központi üzemeltetést, a szakértők rendelkezésre állását a ProjectMine Kft. koordinálja és biztosítja.

Reméljük, hogy weboldalunkkal egy olyan változást, kilátást hozhatunk minden ide látogató életébe, melynek segítségével számos munkahely kerülhet megőrzésre, megtartásra!

Sok sikert és jó egészséget, számos megőrizhető és megőrzött, valamint lehetőség szerinti új munkahelyet kívánunk!

A munkahelymegtartas.hu és a munkahelyteremtes.hu weboldalak szerkesztősége Info: info@munkahelymegorzes.hu vagy szakerto@munkahelymegorzes.hu

Munkahely Megőrzés :: Kezdőlap

I. friss hírek - legújabb

A hátrányos helyzetűek foglalkoztathatóságának javítása 2011.03.23. 15:13 tovább »

II. események - legújabb

Munkaügyi és munkavédelmi szabályozások, munkaerőpiaci trendek 2010-ben 2010.04.20. 16:17 tovább »

III. sikertörténetek - legújabb

Munkahelymegtartó bértámogatásban részesül a Schneider Autóház Kft. 2009.04.28. 15:55 tovább »